Hrvatski Medijski Servis

Mostar prepun turista, turistički radnici djelomično zadovoljni sezonom

Mostarske ulice ove ljetnje nedjelje izgledaju pusto, za razliku od Starog Grada koji je kao i obično prepun turista. Dok Mostarci uživaju na obližnjim jadranskim plažama, turisti iz cijelog svijeta dolaze u njihov grad.

Stari Grad prepun turista možete fotografirati i u prosincu ili siječnju, a kamoli ne u srcu sezone. Najaktivnije je uvijek u epicentru događanja na samom Starom mostu. Mnogi žele stati što bliže skakaču, neki upitati kakav je doživljaj skočiti ili samo pogledati s dvadesetak metara visine u modro zelenu rijeku.

Na Starom mostu svi imaju mobitel u rukama i nitko ne želi propustiti priliku fotografirati se i napraviti selfie na jednom od najfotografiraniji mjesta u regiji.

Turistički radnici su pak u svom filmu. Svi odreda kažu kako je turista više nego ranije, ali kako su utršci skromniji nego što je očekivanje, manji za dvadesetak posto od onih iz prošle sezone. Što je razlog tom paradoksu tek će vrijeme pokazati, piše portal Klix.ba /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte