Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Preminuo Zoran Kandić Koke

Nakon kraće i teške bolesti u 24. godini života preminuo je mladi mostarski vatrogasac Zoran Kandić – Koke. Zoran je preminuo u nedjelju, 23. rujna, u večernjim satima. Posljednji ispraćaj ovog mladog Mostarca bit će održan u utorak, 25. rujna, u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”Bijeli Brijeg, a sahrana će se obaviti će na Srpsko-Pravoslavnom groblju ”Potoci”, objavljeno je.

Prije nekoliko dana predsjednik Sindikalne organizacije Vatrogasaca Grada Mostara Marinko Petrić uputio je zamolbu svim građanima Mostara i BiH da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć u liječenju mladoga vatrogasca Zorana Kandića – Koketa koji je bolovao od teške bolesti za čije su liječenje bila potrebna velika novčana sredstva, piše Bljesak.info.

U akciju se u proteklih par tjedana uključio i veliki broj sportskih kolektiva, kulturnih ustanova i ostalih organizacija s područja Mostara i Hercegovine, među inima i Hrvatski Medijski Servis, no nažalost Zoran Kandić – Koke nije izdržao u najvažnijoj životnoj borbi protiv zloćudne bolesti./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte