Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Policija uhitila provalnika koji je opljačkao stan mostarskog imama

Policijska uprava Mostar u ponedjeljak je uhitila osobu inicijala B. B. (1999.) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je izvršio više kaznenih djela “teške krađe” na području grada Mostara te da je opljačkao i stan mostarskog imama Harisa ef. Pobrića.

“Provedenom kriminalističkom istragom Odjela kriminalističke policije PU Mostar, osumnjičenog se tereti za jedanaest provalnih krađa u trgovačke radnje, poduzeća, obiteljske kuće i stanove, kao što su Konzum, Best, Torlo, MFM, Niz, Solvej, ali i stan Islamske zajednice koji koristi imam Pobrić i dvije obiteljske kuće. Isto tako kriminalističkom istragom je utvrđeno da je u vršenju provalnih krađa osumnjičenom pomagala maloljetna osoba protiv koje će biti podnesena prijava u skladu s važećim propisima za maloljetne osobe”, priopćili su iz MUP-a HNŽ, prenosi portal Klix.ba

Dio predmeta koji potječu iz provalnih krađa je pronađen i bit će vraćen vlasnicima, a protiv osumnjičenih će biti podnesen Izvještaj o izvršenom kaznenom dijelu Županijskom tužiteljstvu HNŽ Mostar.

Podsjećamo, prošlog tjedna u naselju Podhum opljačkan je stan mostarskog imama Harisa ef. Pobrića i tom prilikom je pričinjena znatna materijalna šteta./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte