Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Pogledajte kako izgleda novi Bingo

Foto: N1

Veliki tržni centar Bingo kod Mostara, koji je u potpunosti izgorio u travnju, danas otvara svoja vrata, prenosi N1.

Štete kada je mostarski Bingo izgorio procjenjuju se na više milijuna. Smješten je pored magistralnog puta M-17 u naselju Vrapčići i vlasnik je investirao 12 milijuna KM kada je bio otvoren 2011. godine.

Prognoze da Bingo ponovo otvori svoja vrata bile su mjesec rujan, no ipak je otvorenje pomjereno za nekoliko dana. Radovi su se nakon požara u travnju izvodili bez prestanka, i za samo pet mjeseci objekt je ponovno obnovljen i radnici se vraćaju na svoja radna mjesta. Radnici koji su prije požara tu radili su bili raspoređeni po drugim centrima u Mostaru i Hercegovini.

Što se tiče građana Mostara, vijest o otvaranju Binga dočekali su s radošću. Također, kada se sjetimo da je vijest o požaru dirnula ne samo Mostarce već i građane cijele BiH, govori koliko znači svima ovaj objekt. Iz Uprave Binga su kazali kako je obnovljeni Bingo u Mostaru najmoderniji centar u Hercegovini, ali i šire. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte