Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Otvaranje obnovljenog Binga, posao za 200 radnika

Foto: Večernji list

Ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanske župajnije Ajdin Teletović boravio je u radnoj posjeti najvećem trgovinskom lancu u BiH, tuzlanskoj tvrtki „Bingo“ d.o.o. Tuzla neposredno pred ponovno otvaranje tržnog centra ove kompanije u Mostaru, koji je izgorio u katastrofalnom požaru u travnju ove godine, prenosi Fena.

Kako je priopćeno, tijekom razgovora s osnivačem i direktorom tvrtke Senadom Džambićem, ministru Teletoviću je prezentiran način poslovanja ove tvrtke, kao i budući poslovni planovi koji su u fazi pripreme i realizacije.

Prilikom posjete Džambić i Teletović posjetili su jedan od pogona ove tvrtke u kojem se mjesečno proizvodi 50 tona različitih artikala papirne konfekcije. Obnovljeni tržni centar Bingo u Mostaru bit će najveći i najmoderniji opremljeni centar ove tvrtke na području Hercegovine, ali i šire. Bingo za Mostar ima poseban značaj, naglasio je Teletović, jer pored najveće lepeze svih bh. proizvoda koji su zastupljeni na jednom mjestu, ovaj trgovinski gigant u Mostaru će upošljavati oko 200 radnika.

Direktor Džambić izrazio je zahvalnost ministru Teletoviću na pomoći i suradnji koju je pružio ovoj tvrtki nakon katastrofalnog požara. Džambić je upoznao Teletovića o planu širenja i novom poslovanju ove tvrtke koje će pored dosadašnje primarne trgovine širiti poslovanje na sektor ugostiteljstva, ali i poljoprivrednu proizvodnju. Ministar Teletović je direktoru Džambiću naveo značaj prisustva ovakvih uspješnih tvrtki na području Mostara, ali i cijele Hercegovine, pozivajući ga da u budućim investicijskim planovima ove tvrtke dio ulaganja usmjeri i u Hercegovačko-neretvansku županiju, prenosi Fena. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte