Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Održavanje 5. simpozija medicinskih sestara/tehničara s međunarodnim sudjelovanjem

Sveučilišna klinička bolnica Mostar i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru organizatori su 5. Simpozija medicinskih sestara/tehničara s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 15. i 16. rujna 2017. godine na Medicinskom fakultetu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Na simpoziju se očekuje nazočnost preko 300 medicinskih sestara i tehničara iz cijele regije, kao i dolazak mnogih uglednika iz društvenog, javnog i političkog života. Ovogodišnja tema simpozija je„ Indikatori kvalitete zdravstvene njege“.

Svečano otvorenje simpozija bit će upriličeno u petak, 15. rujna 2017. godine u 12:00 sati na Medicinskom fakultetu, a tomu će prethoditi konferencija za novinare koja će se održati u 11:45 sati.

Odmah nakon svečanog otvaranja simpozija u 13:00 sati, bit će upriličena promocija knjige „Rad s grupom“ autora prof.dr.sc. Mire Klarića i suradnika koju će promovirati prof. dr. sc. Ante Kvesić, ravnatelj SKB Mostar, prof.dr.sc. Milenko Bevanda, dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i doc.dr.sc. Nada Prlić, s Medicinskog fakulteta iz Osijeka.

Iskreno se nadamo da ćete medijski popratiti ovaj događaj i dati mu na značenju jer se uistinu radi o jednom značajnom skupu koju će u konačnici rezultirati velikom dobrobiti za sve pacijente kao i za kvalitetu cjelokupnog zdravstva. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte