Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

MOSTAR: Održana V. redovita proširena sjednica Izbornog stožera GO HDZ-a BiH

Peta redovita proširena sjednica Izbornog stožera HDZ-a BiH Mostar održana je u utorak 10. srpnja u Domu HDZ-a BiH u Mostaru zajedno sa Zajednicom žena i Mladeži HDZ-a BiH Mostar, a pod predsjedanjem Damira Džebe, predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar i voditelja Izbornog stožera Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Tema sjednice bila je koordinacija aktivnosti na razini gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar i planovi za naredno razdoblje uz organizacijske pripreme stranke za nadolazeće Opće izbore 2018. Prepunoj dvorani obratili su se predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić, predsjednica Zajednice žena GO HDZ-a BiH Mostar Zdenka Leženić i ministar u Vladi HNŽ-a i član GO HDZ-a BiH Mostar Oliver Soldo.

Predsjednik Damir Džeba istaknuo je kako odziv članova svih razina gradske organizacije HDZ-a BiH Mostara te Zajednice žena i Mladeži ukazuje na visoku razinu spremnosti i motiviranosti za pobjedu na Općim izborima 2018.

Organiziran i koordiniran rad svih članova gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar bez sumnje donosi uvjerljivu izbornu pobjedu na Općim izborima u listopadu ove godine, kojom nastavljamo borbu za jednakopravnost, borbu za opstanak i ostanak na svome, te inzistiranje na promjeni neustavnih i nedemokratskih procesa, boreći se za europske vrijednosti zajedno u koaliciji s hrvatskim narodom, navodi se u priopćenju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte