Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Izađi i treniraj

Izađi i treniraj projekt koji se održava već drugu godinu na nivou BiH i koji ima za cilj  okupiti što više ljudi koji vježbaju i žele vježbati , promovirajući na taj način sporta i njegov pozitivan uticaj na zdravlje, prenosi Hercegovina info.

Kompanije Sport Vision sa brendom NIKE kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj. I ove godine osigurane su majice za vježbače kao i voda, a najsretniji u nagradnoj igri dobit će tenisice.

U BiH ove godine održani su treninzi u Bijeljini, Tuzli , Banjaluci i Sarajevu, a za završnicu sezone ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada preko tisuću sudionika.

Veliko zanimanje građana Mostara pokazuje da ćemo se i ovaj put moći pohvaliti odličnim rezultatima i ostvariti svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja.

Najbolji fitnes instruktori, DJ,video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekt. Ukoliko nam se želite pridružiti i osigurati svoje mjesto u najzabavnijem događaju u regiji prijavite se putem FB stranice Izađi i treniraj ili SMS porukom na broj 062/182-122. 23. rujan 12h plato ispred Mepas mola. Pridružite nam se. /HMS/

 

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte