Hrvatski Medijski Servis

Mladi umjetnik Goran Pašalija izlaže na Božićnom sajmu

Uspješni mladi umjetnik iz Novog Travnika Goran Pašalija se likovnom umjetnoću bavi već niz godina. Uz talent za crtanje, Pašalija je otkrio i talent za kreativnost. Mladi umjetnik izrađuje razne ukrase, čestitke, dekoracije i još mnogo toga, osobito sada u ovo predblagdansko vrijeme slušajući Božićne pjesme, prenosi Dnevnik.ba. 

Ovaj mladi umjetnik kaže kako je ove godine mjesecima ulagao mnogo truda i rada i ljubavi u raznorazne ukrase koje će izložiti za Božićni sajam koji će se održati u njegovom gradu Novom Travniku.

Božićni sajam će se održavati dva dana na trgu ispred općine u Novom Travniku, 8. i 9. prosinca s početkom u 15:00. Goran Pašalija će u svojoj kućici imati razne ukrase za ukrašavanje doma za blagdanske dane.

Božićni sajam je nekada poznat kao i advenski sajam održava se tijekom četri tijedna došašća. Na njemu se prodaju predmeti vezani za došašće i Božić, poput advenskih vijenaca, božićnih ukrasa, poklona, božićnih drvaca… /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte