Hrvatski Medijski Servis

Mini turneja kroz BiH: Bend E-Play dolazi i u Mostar

‘E-Play’ je srpska alternativna rock grupa iz Beograda koja je sa radom počela 1998. godine. Njihovi tekstovi su često pisani u minimalističkom duhu, a zvuk često sadrži elemente elektronskog i psihodeličnog rocka. Sastav ‘E-play’ iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, sudjelovao je i na više kompilacija (kompilacija glazbe iz filma ‘Munje’, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću…). Glazba ovog benda nalazi se u filmovima: ‘Munje’, ‘Potraga za srećkom’, ‘Zduhač znači avantura’, piše Bljesak.info.

‘E–play’ trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirović i Kristina Jovanović Kika. Ovaj bend priprema mini turneju po gradovima u BiH. Tako će nastupiti u klubu ‘Palma’ u Tuzli 29.3., zatim u ‘Slogi’ u Sarajevu 30.3., te u OKC ‘Abrašević’ u Mostaru 30.3. Bend E-play je krajem 2013. objavio album ‘Obični ljudi’ sa kojega su se ubrzo izdvojili hitovi ‘Divan Dan’, ‘Hiljadu ljudi’ i ‘Ljubica’. Tijekom proteklih godina pjesma ‘Divan Dan’ osvaja prvo mjesto na mnogim domaćim listama, a u isto vrijeme dobiva i ‘Megafon’ nagradu za najbollji singl godine.

Iako ima preko milijun pregleda na YouTube, ‘Divan dan’ spada u najomiljenije pjesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava. Bend je trenutno u studiju gdje snima svoj peti studijski album, a kao najavne singlove predstavili su pjesme ‘Da budemo samo dobro’ i ‘Srešćemo se neki drugi put’. Ova grupa najavljuje novi album za 2018. godinu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte