Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Melania Trump u Bijelu kuću pozvala Marinka iz Banje Luke

Melania Trump nije zaboravila na one koji su je podržavali dok je bila samo supruga predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa. Tako je pozivnicu da prisustvuje svečanom humanitarnom balu buduće prve dame SAD-a dobio i Marinko Umičević iz Banja Luke.

Možda se sjećate tvornice cipela koja je izradila dva para štikli za poznatu Slovenku. Marinko je njen vlasnik, a sad je dobio priliku druškati se s Trumpovima na svečanom prijemu dan prije inauguracije.

“”Razveselio sam se pozivu, ali i činjenici da me Melania nije zaboravila”, rekao je Marinko za Hayat.

Poziv mu je stigao tek prije dva dana, a bal je 19. siječnja.

“Rekli su mi da je Melania došla i pitala što je s Marinkom. Oni su joj rekli da su zaboravili, zbog čega se Melanija naljutila i vikala na njih”, ispričao je.

“Trenutno mu najveći problem predstavlja viza, ali i zrakoplovne karte za SAD. “Ako uspijem dobiti vizu, onda idem, ali ako ne uspijem pokušat ću otići kod Melanije izvan prijema i protokola. Sadašnja administracija je iz Demokratske stranke tako da i to može biti faktor, jer ipak sam podržavao suprotnog kandidata”, rekao je, prenosi Index.hr./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte