Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

MEKTIĆ KLEVETNIČKI NAPAO ČOVIĆA: “Istrijebio si Srbe pa bi sada da ih štitiš, ne petljaj se gdje ti nije mjesto”

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić poručio je danas hrvatskom članu u Predsjedništvu BiH Draganu Čoviću da se ne petlja u interese srpskog naroda.

Mektić je reagirao na izjavu Čovića, koji je nakon sastanka s predsjednikom RS Miloradom Dodikom, rekao da hrvatski ministri u Vijeću ministara neće podržati nijedno zakonsko rješenje u kojem nisu uvaženi stavovi iz Republike Srpske.

“Poručujem Draganu Čoviću neka se ne petlja u interese srpskog naroda. On je zaštitu interesa srpskog naroda pokazao i na način kako se odnosi prema zločinima nad Srbima u Hrvatskoj i prema zločinima nad Srbima u Hercegovini, da bukvalno ne postoje. Nakon što je istrijebio Srbe u Hercegovini ne treba štititi interese srpskog naroda. Ako on i Dodik imaju neke međusobne interese da štite, to mogu biti interesi oko kriminala neka to rade, ali će i to doći na red jednog dana”, kazao je Mektić u izjavi N1.

Podsjetimo, predsjednik HDZ Bih i hrvatskog člana Predsjedništva BiH u vrijeme rata bio je direktor poduzeća Soko. Ostaje vidjeti hoće li Čović zbog Mektićeve klevetničke izjave da je “istrijebio Srbe u Hercegovini” tužiti Mektića./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte