Hrvatski Medijski Servis

MEKTIĆ KLEVETNIČKI NAPAO ČOVIĆA: “Istrijebio si Srbe pa bi sada da ih štitiš, ne petljaj se gdje ti nije mjesto”

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić poručio je danas hrvatskom članu u Predsjedništvu BiH Draganu Čoviću da se ne petlja u interese srpskog naroda.

Mektić je reagirao na izjavu Čovića, koji je nakon sastanka s predsjednikom RS Miloradom Dodikom, rekao da hrvatski ministri u Vijeću ministara neće podržati nijedno zakonsko rješenje u kojem nisu uvaženi stavovi iz Republike Srpske.

“Poručujem Draganu Čoviću neka se ne petlja u interese srpskog naroda. On je zaštitu interesa srpskog naroda pokazao i na način kako se odnosi prema zločinima nad Srbima u Hrvatskoj i prema zločinima nad Srbima u Hercegovini, da bukvalno ne postoje. Nakon što je istrijebio Srbe u Hercegovini ne treba štititi interese srpskog naroda. Ako on i Dodik imaju neke međusobne interese da štite, to mogu biti interesi oko kriminala neka to rade, ali će i to doći na red jednog dana”, kazao je Mektić u izjavi N1.

Podsjetimo, predsjednik HDZ Bih i hrvatskog člana Predsjedništva BiH u vrijeme rata bio je direktor poduzeća Soko. Ostaje vidjeti hoće li Čović zbog Mektićeve klevetničke izjave da je “istrijebio Srbe u Hercegovini” tužiti Mektića./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte