Hrvatski Medijski Servis

Marko Bošnjak zvijezda Napretkova Božićnog koncerta u Sarajevu

Jubilarni 25. Napretkov svečani božićni koncert održat će se u sarajevskom Narodnom kazalištu 21. prosinca u 20 sati, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Na koncertu, koji redovito izaziva golem interes, nastupit će jedna od najtalentiranijih sopranistica s ovih prostora i nekadašnja Napretkova stipendistica Vedrana Šimić, sjajni i već europski afirmirani hrvatski tenor Domagoj Dorotić, internacionalno potvrđeni Zbor Pontamina,  izvanredni Zbor sarajevskog Katoličkog školskog centra, te Sarajevska filharmonija pod ravnanjem maestra Daria Vučić – još jednog bivšeg Napretkova stipendista.

-Radosnim nas, također, čini i to što će na daskama Narodnog pozorišta premijerno nastupiti Marko Bošnjaka, dječaka iz Rame i Pinkova zvjezdicu koja je svojim nastupima oduševila cijelu regiju i ovjenčala se pobjedama na brojnim festivalima, među kojima su i oni duhovne glazbe.

Prihod od Božićnog koncerta namijenjen je Napretkovu Fondu za stipendiranje i sveučilište „Ivo Andrić – Vladimir Prelog“./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte