Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

LJUBUŠKI: Udruga mladih Agape organizirala „Reakciju 2017“

Akcija „Reakcija 2017“ još uvijek traje. Prvi dio akcije – Božićni sajam je iza nas. Sajam je više nego uspješno završen, te Vas ovim putem želimo obavijestiti o rezultatima akcije, navode iz udruge mladih Agape.

Božićni sajam je trajao od 15.12. do 19.12. te je tijekom sajma prikupljeno 21.400,00 KM. Prije i tijekom sajma smo slali zahtjeve za donacije i sponzorstva domaćim firmama, te je putem žiro računa prikupljeno donacija u iznosu od 7.920,00 KM. Ukupni iznos prikupljenog novca iznosi 29.320,00 KM.

Priprema sajma trajala je gotovo dva mjeseca, a izvedba pet dana. Drago nam je da smo dobili od vas toliko lijepih riječi potpore, toliko pozitivne energije koja nam daje vjetar u leđa da i dalje ustrajemo u svom radu.

Glazbeni program svake večeri sajma je bio odličan i vjerujemo da je svatko za sebe mogao pronaći nešto u čemu će uživati. Svi izvođači su pjevali besplatno, na što smo iznimno ponosni, a oni su redom: Dječji Vrtić Jelenko, The Liminal Space, Dream Team Babe, KUD Veljaci, Drago Jelić & Filip Granić, Mila Boras, Afrodita band, Duo Anarhiv, Rock Grupa “Nešto Između”, Flash Back Bend, Dječji Svijet Ljubuški, Dance Factory, Studio Pokret, Grupa Brotnjo, Pancelot, Djecji Vrtic Ljubuski, Maxime, Tamburaski Sastav Miris Juga i Grupa Centrifuga.Od srca se zahvaljujemo njihovoj volji da ovaj projekt učinimo zajedničkim projektom našeg grada, ali i šire!

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte