Hrvatski Medijski Servis

Ljubušaci u finalu natjecanja ”Ponos domovine”

Foto: Ljportal.com

Ljubušaci su se našli u finalu natjecanja ”Ponos domovine”.Naime, Stipe Petrović, Antonio Bandur i Zvonimir Vištica, učenici Gimnazije Ljubuški pod vodstvom mentora profesora Bore Grgića izborili su finale natjecanja “Ponos domovine” koju istoimena udruga iz Zagreba organizira i ove godine.

Oni su na polufinalnom natjecanju, koje je prošlog tjedna održano u amfiteatru Gimnazije fra Dominika Mandića u Širokom Brijegu, bili najbolji od svih učenika srednjih škola iz Bosne i Hercegovine, u kojima se nastava izvodi na hrvatskom jeziku i nastavnom planu i programu, piše Ljportal.com

Drugo mjesto pripalo je učenicima Srednje strukovne škole Široki Brijeg, a treće mjesto osvojili su učenici KŠC Don Bosco iz Žepča.

Na natjecanju je sudjelovalo 11 ekipa iz Županije Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske županije i Žepča.Kao i proteklih godina pokrovitelj cjelokupnoga natjecanja je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, a u sportskom dijelu Hrvatski olimpijski odbor.

Finalno natjecanje održat će se od 26. do 28. travnja u Policijskoj akademiji u Zagrebu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte