Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

LAKTAŠI: Električar smrtno stradao nakon strujnog udara

Šezdesetosmogodišnji umirovljeni električar Milan Prodanović, iz Laktaša, poginuo je od strujnog udara kada je kod svog susjeda postavljao trofaznu utičnicu. Kako piše portal “Srpskacafe.com”, nesreća se dogodila u nedjelju oko 13 sati na imanju Mladena Ostojića u selu Kriškovci kod Laktaša.

“Prodanović je ranije kod mene provodio struju i zvao sam ga da mi postavi trofaznu utičnicu. Isključili smo osigurače, on je sve to spojio i shvatio da je pogriješio u jednoj fazi. Krenuo sam da ponovo iskopčam struju i rekao mi je da nema potrebe da to radim. Pod naponom je nastavio da radi i došlo je do nesreće”, kaže Ostojić, prenosi spomenuti portal.

On pretpostavlja da je Prodanović najvjerojatnije izazvao kratak spoj, što je dovelo do jakog strujnog udara.

“Nešto je puklo, on je vrisnuo i odletio je nekoliko metara unazad. Odmah sam iskopčao struju i pozvao policiju i Hitnu pomoć. Još nekih pola sata je davao znakove života, ali nažalost liječnici su po dolasku samo mogli da konstatiraju smrt”, rekao je Ostojić.

Policija je izvršila očevid i o svemu obavijestila dežurnog tužitelja Zoricu Baroš po čijem nalogu je izvršena obdukcija kojom je potvrđeno da je riječ o nesretnom slučaju, odnosno da je Prodanović stradao od strujnog udara./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte