Hrvatski Medijski Servis

Komedija ‘Soboslikar’ u Narodnom pozorištu Mostar

Komedija “Soboslikar” bit će izvedena 19. svibnja u 20 sati na komernoj sceni Narodnog pozorišta Mostar (NPM), u “Studiju 64”.

U predstavi glume: Emir Spahić (Walter), Amela Kreso (Jane) i Maja Zećo (Marcia), a režiju predstave potpisuje Emir Spahić, priopćeno je iz Narodnoga pozorišta.

Riječ je modernoj, laganoj komediji, rađenoj prema dramskom tekstu Donalda Churchilla. Dinamičnom i inventivnom igrom akteri ove predstave, koristeći se sredstvimaa komedije, ne daju odgovore već postavljaju pitanja i publici ostavljaju mogućnost propitivanja uzroka rušenja ustaljenih etičkih normi usko vezanih za brak, povjerenje, preljub, sreću, pravdu…Radnja predstave je smještena u dnevni boravak bračnoga para Hornebeam, u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća, u vrijeme seksualne revolucije, studentskih potesta i naravno Rock and Roll-a…, navodi se u priopćenju.

Cijena ulaznice je 7 KM, a za učenike, studente i umirovljenike iznosi 3,50 KM./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte