Hrvatski Medijski Servis

JUSIĆ: Neću podnijeti ostavku

Zamjenik ministrice obrane Bosne i Hercegovine Sead Jusić potvrdio je za N1 da neće podnijeti ostavku premda je predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić danas u razgovoru za N1 otvorenom ostavio i tu mogućnost.

Kako je Jusić rekao za N1, ostavku neće podnijeti sve se ne utvrdi njegova eventualna odgovornost.

”Ostavku podnijeti neću sve dok mi se ne utvrdi eventualna odgovornost na ove okolnosti. Legitimno pravo predsjednika Radončića je da pokrene proceduru za moju smjenu, ali o sljedećim koracima možemo razgovarati tek nakon što istraga utvrdi činjenice”, kazao je on.

Podsjećamo, zamjenik ministrice obrane BiH potvrdio je da je on osobno potpisao zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića za angažiranje Počasne postrojbe Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i za 8. i za 9. sijačanj.

Nakon upozorenja NATO stožera u Sarajevu da nijedan pripadnik OS BiH ne smije biti 9. sijačnja u Banja Luci, Jusić je naknadno priznao da je tek tada zatražio mišljenje svih članova Predsjedništva BiH kao vrhovnog zapovjednika OS BiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte