Hrvatski Medijski Servis

Jezivo ubojstvo poznate pjevačice u Srbiji pretvorilo se u reality show

Jelena Marjanović, srbijanska folk pjevačica, ubijena je prije 17 mjeseci u Borči pored Beograda, a u posljednjih godinu i pol dana tamošnja javnost u kombinaciji s tabloidima od stravičnog zločina je napravila svojevrstan reality show. Cijela zemlja se bavi slučajem ubijene pjevačice, a mnogi urednici tabloida potvrđuju da nikad nisu imali veće tiraže.

U Srbiji se već 17 mjeseci piše o svim mogućim detaljima života i smrti poznate pjevačice, a Srbija je od početka iznenađena ponašanjem obitelji njezinog supruga koja je od početka pred kamerama. Njezin suprug i svekar nakon nekoliko dana su gostovali u jednoj TV emisiji, muž je najavljivao nove suradnje s poznatim glazbenicima u Srbiji, a nedavno je postao dio reality programa na televiziji Pink.

Jezivo ubojstvo od Zorana Marjanovića, koji je uhićen prije nekoliko dana, napravilo je zvijezdu, a prema pisanjima tamošnjih tabloida, on se doslovno nije mogao obraniti od obožavateljica koje je dobio nakon ubojstva supruge. Jedna od njih navodno je postala njegova cura koja se uselila u kuću koju dijeli s roditeljima, a Facebook je pun grupa podrške čovjeku koji je osumljičen da je smrskao glavu majci svoga djeteta i poslije toga bez imalo grižnje savjesti došao na televiziju i u sve moguće medije, piše Index.hr.

Drugi dio srbijanske javnosti zgrožen je činjenicom da je istraga 17 mjeseci tapkala u mjestu. Obitelj ubijene pjevačice angažirala je privatne istražitelje koji su u nekoliko dana došli do dokaza koje ovi nisu skupili u godinu i pol istraživanja.

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte