Hrvatski Medijski Servis

IZNIMNO RIJETKA SNIMKA: Bruce Lee dominira u stvarnoj borbi!

Jedan od najvećih MMA umjetnika na TV ekranima i istinska glumačka zvijezda Bruce Lee generacije i generacije je očarao svojim nastupima i potezima, a po mnogima je najutjecajniji majstor borilačkih vještina svih vremena.

Na platnima i ekranima pokazivao je svoje borilačko umijeće, ali rijetko tko je u stvarnosti imao prilike vidjeti njegove udarce i poteze. Na YouTubeu se pojavila iznimno rijetka snimka borbe Brucea Leeja, prenosi 24sata.hr

Pogledajte video:

Snimka je stara preko 50 godina, a na njoj su Bruce Lee i jedan od njegovih najboljih učenika Ted Wong. Obojica nose zaštitnu opremu jer tada nije bilo dopušteno boriti se bez nje po zakonima SAD-a. Na snimci se može vidjeti kako je Bruce Lee izdominirao svojeg učenika Wing Chun tehnikom.

Bruce Lee je preminuo 1973. u dobi od samo 32 godine. Srušio se tijekom snimanja filma “Enter the Dragon”, a nekoliko dana kasnije umro je u snu u domu Betty Ting Pei./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte