Hrvatski Medijski Servis

Iznenada preminuo bubnjar benda Psihomodo pop

Kako stoji u službenoj Facebook objavi izdavačke kuće Dallas Records, bubnjar zagrebačkog Psihomodo popa iznenada je preminuo u popodnevnim satima

Kalebota je uz Davora Gopca i Smiljana Paradiša – Šparku jedan od osnivača ovog kultnog benda i stalni je član od 1983. godine.

Zajedno sa Šparkom, Tigran je dvije godine svirao u grupi Neron, a dolaskom Gopca u bend 1983., grupa Neron mijenja ime u Psihomodo Pop.  Od 1985. godine obnašao je funkciju ton – majstora na HTV-u, a navedenim poslom bavio se do 1996. godine, piše Tportal. Osim za bubnjeve, u bendu Psihomodo pop bio je zadužen za produkciju i režiranje videospotova.

Dana 1. prosinca Tigran Kalebota navršio je 53 godine, a iznenadna smrt, prema neslužbenim navodima, posljedica je srčanog udara.

O svemu su se oglasili i članovi benda na službenoj Facebook stranici napisavši sljedeće: ‘Dragi svi, iznenada nas je napustio naš bubnjar i veliki prijatelj Tigran Kalebota. U prevelikom smo šoku. Molimo za razumjevanje dok ne dođemo k sebi. Psihomodo Pop’.

/HMS/
About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte