Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Izborni zakon? Nek’ se sad malo drugi sekiraju, Hrvati više prstom ne trebaju mrdnuti

Nije Kolinda bezveze, ‘nako, išla kod Erdogana. Kad je čula da mu je Alija Bosnu ostavio u amenet nije vjerovala, ali kad je ljetos to i Bakir potvrdio nije bilo dvojbe. Zašto razgovarati s sultanovim  potrčkom, kad mogu sa sultanom osobno- pomislila je. Spakirala kofere i – pravac Ankara.

Piše: Milan Šutalo, Hrvatski Medijski Servis

Sarajevo se plaho unervozilo. Izgrdiše i nju i Erdogana. Za nju rekoše da je Tuđman u suknji, a za Taipa da ima i vlastitih problema, izoliran od Europe vele da je i da se ne mješaju u unutarnje stvari beiha. ‘Ko, biva, pustite vi nama naše Hrvate da im građanski jaram stavimo pa ćemo s takvom Bosnom u Europu.

Bezveze suljagići pjenili. Pa nije Bakirov predsjednik veslo sis’o, niti mu je Hrvate mater rodila pa da se on za njih zauzima. Osim toga što bi se “prvorazredi muslimanski lider” mješao kad njegov bosanski vezir Bakir radi sve kako ga je još Davutoglu neosmanskoj politici podučio. A zna li kuda će to Bosnu odvest’? E, to je drugo pitanje.

A Hrvati? Zapeli za taj Izborni zakon, k’o da im je rod rođeni. Sekiraju se, upozoravaju: ne izmjenili se- cijela BiH naći će se u blokadi, zahvatit će je mostarski sindrom, nastupit će anarhija, raspast će nam se država- zapomažu. K’o da im je jedina.

A “probosanske snage”, ni političke, ni medijske ni akademske ni briga nije. Još tu hrvatsku sekiraciju za državom fašizmom, aparthejdom i raznim uvredama i pogrdama nazivaše. A BiH im vele jedna i jedina- druge nemaju.

E pa kad je tako, hrvatski političari, ako pameti imaju, više prstom neće mrdnuti da se popune rupe u Izbornom zakonu.

Kad se Bošnjaci ne sekiraju za jedinom im državom, zašto bi Hrvati? Nek’ se raspada. Samo neka jarma na svoj narod ne daju stavljat.

I samo opušteno.

A Kolinda? Nek ona i dalje lobira po svijetu- valja njoj poene skupljati na brizi za svoje sunarodnjake i za BiH- za još jedan mandat na Pantovčaku. /HMS/

About the Author
  1. Pingback:Izborni zakon? Nek’ se sad malo drugi sekiraju, Hrvati više prstom ne trebaju mrdnuti – Poskok.info

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte