Hrvatski Medijski Servis

HUTOVO BLATO: U Parku prirode uz akciju čišćenja i pošumljavanja donirane i nove klupe

Foto: Radio Čapljina

U Parku prirode Hutovo blato održana je akcija čišćenja i pošumljavanja, a parku su novi sjaj dale i klupe koje su donirane ovom prilikom, prenosi Radio Čapljina.

Ovu akciju je provela firma KPMG- globalna firma za savjetovanje i reviziju iz Sarajeva koja je odlučila da ove godine svoj team building iskoristi ne samo kako bi omogućila svojim zaposlenicima da se bolje upoznaju, nego da iza sebe ostave još trajniji znak u lokalnoj zajednici.

Akciju je provelo 58 volontera.

“Odlučili smo se da ove godine doniramo klupe koje će omogućiti parku da njegovi posjetitelji imaju bolji doživljaj parka, te da pomognemo pri čišćenju šume i samog parka koje će koristiti i biljkama i životinjama, a potom i pošumljavanjem autohtonom vrstom vrbe, dudom i orahom samog prilaza i određenih dijelova parka kako bi se priroda regenerirala malo brže s obzirom da je ljudski utjecaj velik u negativnog smislu”, kazala je Vesna Bičić Tanović, administrativna radnica u firmi KPMG.

Nikola Zovko, direktor JP Park prirode Hutovo blato je izrazio iznimno zadovoljstvo i zahvalu što se provela akcija pošumljavanja, čišćenja i oslikavanja doniranih klupa.

Ova akcija je pridonjela kako Parku prirode Hutovo blato tako i jačanju zajedništva i timskog duha u firmi, a zaposlenici odnosno volonteri prilikom ove akcije pokazali su kako se zajedničlkim snagama može puno učiniti na zaštiti prirodnog bogatstva. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte