Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

HNK Mostar oduševio publiku u Novom Travniku i Žepču

U okviru festivala Hrvatsko proljeće Središnje Bosne protekla dva dana je u Novom Travniku te Žepču odigrana predstava Hrvatskog narodnog kazališta Mostar “Sve o ženama”, autora Mire Gavrana, a u režiji Roberta Raponje, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Publika je sudeći prema reakcijama, smijehu te dugotrajnom pljesku očito uživala u predstavi koja gledatelje vodi  kroz pet različitih priča iz svakodnevnog života, a koje pak posebno razumiju žene.

Umješnu i brzu transformaciju u petnaest ženskih likova kroz niz komičnih obrata  izvele su Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

Suradnja sa HNK Mostar se nastavlja jer će u sklopu manifestacije nastupiti i na sljedećem događaju u Kreševu 28.travnja, s predstavom “O ljubavi”, a zatim u Usori, 5. svibnja s predstavom “Kajališni sat”.

Podsjećamo, ovogodišnje izdanje “Hrvatskog proljeća” u organizaciji ŽO Mladeži HDZ BIH ŽSB te Glorie Lujanović i Irene Mrnjavac traje do 2.lipnja 2017./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte