Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

HERCEGOVINA POHARALA BH SPORT: Osam naslova u krugu 50 kilometara!

Minula sezona u kolektivnim sportovima u BiH donijela nam je dosta uzbuđenja kako u borbi za prvenstvene titule tako i trofeje u Kupu, odnosno promocije u PL BiH.

Spomenuta sezona je sa sobom ponijela i jedan kuriozitet. Naime, čak osam trofeja je završilo u krugu od 50 km, na relaciji Mostar – Grude – Široki Brijeg – Gabela.

U nogometu, titulu prvaka je osvojila momčad Zrinjskoga, Kup je pripao nogometašima Širokoga Brijega. Rukometaši Zrinjskoga su osvojili Kup, a rukometašice Gruda titulu prvakinja. Mostar SG je prvak u futsalu, dok su promociju u najviše rangove u BiH ostvarili GOŠK Gabela u nogometu, Student iz Mostara u košarci te odbojkašice Mostara.

Iz svega navedenoga možemo donijeti zaključak da je u prethodnoj sezoni Hercegovina postala apsolutni pobjednik kada su u pitanju kolektivni sportovi u Bosni i Hercegovini, piše Jabuka.tv./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte