Hrvatski Medijski Servis

Gruđanka Lara Spajić u Milanu proglašena World Top Modelom

Lara Spajić ovih je dana jedno od najmoćnijih imena u svijetu modelinga i manekenstva jer je tek sa 17 godina postala World Top Model, ili Svjetski Top model! Lara Spajić u Milanu proglašena najboljim i najljepšim modelom na svijetu! A ona je, kako je sama potvrdila za portal Grude.com, Gruđanka. Otac joj je iz Pocrta, iz mjesne zajednice u župi i općini Grude.

Najboljim i najljepšim svjetskim modelom izabrana je u Milanu, u prijestolnici mode, a iza sebe je ostavila 40 djevojaka iz cijeloga svijeta. Treba li reći da je prije toga bila najljepši model u Hrvatskoj.

Najbolji i najljepši model svijeta živi u Zagrebu, a ovom pobjedom postala je dio jedne od najvećih svjetskih modnih agencija Major Model Management, čime je osigurala ugovor od 200 tisuća eura.

-Osjećam se sjajno zbog pobjede jer su mi se otvorila nova vrata u svijetu mode, ali isto tako ne osjećam se ništa drugačijom nego prije izbora. Ne doživljavam sebe kao najljepšu manekenku svijeta nego kao običnu djevojku koja želi ostvariti svoje snove, budući da mi se već pruža takva prilika, kazala je Lara za portal Grude.com.

Kaže kako svijet modelinga prvenstveno shvaća kao hobi i nije joj glavni prioritet u životu zbog škole, tako da sve to radi kroz zabavu i, dodaje, uživa u tome.

Larin otac se još kao dijete sa svojim roditeljima odselio u Sl.Brod 1970.god., a u Zagreb se doselio s obitelji 1995.god. Lara kaže kako voli posjetiti rodno mjesto svog oca Pocrte kod Gruda i svoju rodbinu kada su blagdani i nada se da ću uskoro opet ići tamo.

Lara je gimnazijalka, a po završetku srednje škole razmišlja o studiju neke od društvenih znanosti.

Lara nije često ime u Hercegovini, premda je nakon uspjeha serije “Larin izbor” porastao interes za njim. -Roditelji su mi dali to ime jer je romantično i nježno, a i zbog specifičnosti jer u to vrijeme nije bilo često ime, zaključila je u intervjuu za Grude.com Lara Spajić, naljepši model svijeta./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte