Hrvatski Medijski Servis

GRADSKI ODBOR HDZ-A BIH Proračun za Grad Mostar za 2018. objaviti što žurnije

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar održao je redovitu sjednicu u Domu HDZ-a BiH na kojoj se raspravljalo o stranačkim aktivnostima u 2018. godini.

Razmatrano je i stanje oko procesa donošenja proračuna za Grad Mostar u 2018. godini, kao i aktualna politička situacija u Mostaru, s posebnim osvrtom na prijeko potrebno usvajanje izmjena Izbornog zakona BiH sukladno presudama Ustavnog suda BiH, priopćeno je iz Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Iz te stranke navode kako su izmjene Izbornog zakona BiH nužno potrebne kako bi se konačno osigurao ustavan, demokratski i nediskriminacijski izbor vijećnika u Gradsko vijeće Grada Mostara.

Kada je u pitanju mostarski gradski proračun, iz HDZ-a BiH podsjećaju kako je na sjednici Federalne vlade usvojena dopuna Zakona o proračunima u Federaciji BiH, kojom se osigurava donošenja proračuna za Grad Mostar kroz Zakon o proračunima.

“Sukladno navedenom, Gradski odbor smatra da se proračun za 2018. treba objaviti što žurnije kako bi se moglo nastaviti sa započetim projektima infrastrukture, uređenja gradskih javnih površina i rješavanja komunalnih obveza”, navodi se u priopćenju.

Na sjednici je, uz ostalo, razmatran i rad mostarskog HDZ-a BiH u proteklom razdoblju te planovi stranačkih aktivnosti za 2018. godinu, s posebnim naglaskom na rad s temeljnim organizacijama HDZ-a BiH na području Mostara./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte