Hrvatski Medijski Servis

Glumačka družina ”Histrion” u Mostaru s komedijom ”Gastarbajterski Božić”

Glumačka družina Histrion iz Zagreba u HNK Mostar odigrat će predstavu „Gastarbajterski Božić“ za koju se u Republici Hrvatskoj već duže vrijeme traži ulaznica više.

Ovu duhovitu i aktualnu priču o hrvatskim gastarbajterima možete pogledati u HNK Mostar, u petak, 16. lipnja u 20 sati.

„Gastarbajterski Božić“ je rani dramski tekst Mate Matišića, napisan upravo na Božić prije 29 godina.

Radnja predstave događa se na samu Badnju večer u praznom trgovačkom centru u kojem su prisutni samo čistačica Marija i čuvar Jozo igrom slučaja oboje hrvatski gastarbajteri. To su žena i muškarac zrelijih dobi koji su cijeli svoj radni vijek proveli teško zarađujući kruh u tuđini. Danas samo čeznu za mirovinom. Ljubav koja im se dogodi na kraju životnog puta zaslužena je pobjeda nad svim životnim nedaćama.

Predstavu je režirao Zoran Mužić, a u ulogama Marije i Joze u ovoj izvrsnoj komediji publiku će zabaviti Ankica Dobrić i Joško Ševo.

Ulaznice za predstavu moguće je rezervirati:
na broj telefona 063/317 348
putem Facebook stranice Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK Mostar za studente, studenti za HNK Mostar
e-mail-om: info@hnkmostar.ba

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za učenike, studente i umirovljenike 5 KM, također se mogu kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte