Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Gepardi lovili obitelj s dvoje djece u safari parku nakon što su oni izašli iz auta da ih fotografiraju

Jedna obitelj koja je posjetila nizozemski safari park Beekse Bergen umalo je nastradala nakon što su odlučili zanemariti upute da ne napuštaju automobil tijekom razgledavanja parka.

Parkirali su automobil i izašli dok su gepardi ležali u neposrednoj blizini automobila – i to su učinili dva puta. Najprije su izašli iz automobila kako bi snimili geparde koji su odmarali, a zatim se odvezli nešto dalje i ponovno napustili automobil kako bi se popeli na uzvisinu u blizini mjesta gdje su se gepardi odmarali. Životinje su ih počele loviti, a situaciju su snimili posjetitelji koji su se nalazili u automobilima iza njih.

Riječ je bila o jednoj obitelji iz Francuske. Ravnatelj parka Niels de Wildt izjavio je za NOS Radio 1 News da su imali sreće te dodao da je u najvećoj opasnosti bio mlađi sin jer gepardi vole manji plijen. Naglasio je i da obitelj nije poštovala propise./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte