Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Emil Tedeschi održat će predavanje na Sveučilištu u Mostaru

Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, gostovat će 15. svibnja (sutra) u 12 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s predavanjem o percepciji i praksi upravljanja uspješnim sustavom na slučaju razvoja Atlantic Grupe, jednog od najuspješnijih i najdinamičnijih poslovnih sustava u regiji jugoistočne Europe.

Tema predavanja je „Atlantic Grupa – jedra prema uspjehu“, a govorit će se o rastu i razvoju tvrtke koja je strateški, financijski i kadrovski zasigurno primjer uspješnog poslovnog projekta. Emil Tedeschi je osnovao tvrtku i izgradio je od lokalnog distributera do međunarodne korporacije koja okuplja gotovo 6000 ljudi. Podijelit će iskustva iz vlastite karijere te osobno viđenje tvrtkinih akvizicija i integracija, važnosti brenda, uloge grešaka u osobnom i razvoju tvrtke, zatim će govoriti o vlastitom poimanju kreativnosti, iz kojih izvora je crpi, o individualizmu i timskom radu.

Izjave za medije održat će se prije početka predavanja./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte