Hrvatski Medijski Servis

DŽEKO: Dobro će nam doći ove utakmice da se uigramo

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, uoči prvog treninga našeg tima u Bugarskoj, kazao je da je svaka prijateljska utakmica bitna kako za ekipu tako i za trenera.

– Službeno smo počeli već u siječnju, kada su bili sve novi igrači, a neki od njih su i sada tu s nama. Ipak, možemo reći da je ovo prvo okupljanje gdje smo svi zajedno i svaka prijateljska utakmica je mnogo bitna, prije svega, zbog ekipe, novog trenera, da se uigramo i da vidimo šta novi trener želi od nas. Sigurno da će nam ovih nekoliko prijateljskih utakmica kao i Liga nacija dobro doći da se uigramo i spremimo za kvalifikacije – rekao je Džeko.

Napomenuo je i da će od večeras biti jasnije šta je to što će izbornik zahtijevati od njih.

– Tek smo se upoznali, nismo imali još nijedan trening tako da ne znamo šta točno izbornik želi, ali s obzirom na to kakav je on igrač bio, da se naslutiti. Večeras imamo prvi trening i tada službeno počinje sve ostalo na terenu – dodao je.

Na pitanje koliko je bitno da nogometaši igraju u svojim klubovima, odgovorio je da kontinuitet doprinosi formi.

– Ima mnogo utakmica tijekom sezone i najbitnije je da svi dođemo zdravi jer nismo jedna od onih velikih reprezentacija koja ima previše izbora, tako da je svaki igrač bitan – zaključio je Džeko./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte