Hrvatski Medijski Servis

DONJI VAKUF: Razbojništvo nad radnicom kladionice

U Policijsku postaju Donji Vakuf sinoć u 22.20 sati prijavljeno je razbojništvo nad radnicom sportske kladionice, koja se nalazi u ulici 14. septembra u tom gradu, prenosi Fena. 

Razbojništvo je izvršila maskirana muška osoba, koja je uz prijetnju pištolja otela određenu količinu novca, nakon čega se udaljila u nepoznatom pravcu vozilom sive boje.

O prijavi su obaviještene sve policijske patrole, kao i susjedne policijske stanice, radi pojačane kontrole vozila i osoba.

Oko 23 sata na prijevoju Komar zaustavljeno je vozilo “Opel Zarifa”, u kojem su se nalazile dvije osobe s teritorija Travnika, starosti 21 godinu, te su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva na teritoriju Donjeg Vakufa lišene slobode.

U nastavku aktivnosti, bit će provedena kriminalistička obrada osoba lišenih slobode kako bi se dokumentirala njihova veza s ovim kaznenim djelom, saopćeno je iz MUP-a SBŽ-a. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte