Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

DODIK DEMANTIRA MEKTIĆA: Nikada se nisam sastao sa Sorosem

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nikada nije imao sastanak s Georgeom Sorosem, pa ni te 1999. godine o kojoj govori član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić, priopćeno je iz ureda predsjednika Republike.

“Iznošenje ovakvih i sličnih konstrukcija na račun predsjednika Republike i drugih dužnosnika Republike Srpske očigledno je dio plana za destabilizaciju i rušenje Srpske i njenih institucija”, naglašava se u priopćenju.

Mektić je danas na konferenciji za novinare u Banja Luci rekao da se predsjednik Srpske 1999. godine sastao sa Sorosem u Budimpešti, u hotelu “Hilton”.

-Hoće li Milorad Dodik da mu ja objavljujem dokaze i snimke kako je 1999.godine, nakon bombardiranja Srbije, zajedno s tadašnjim DOS-om, išao u Budimpeštu u Hotel ‘Hilton’ na sastanke vezano za podršku Sorosa oporbi ovdje, a čak je jedan takav sastank organizirao u Laktašima, kazao je Mektić./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte