Hrvatski Medijski Servis

Djevojčica koja je oduševila regiju ima novu pjesmu, spot snimljen na vodopadu Kravice

Kada je kao 13-godišnjakinja 2013. godine nastupila na X Factoru i izvela pjesmu “Ima jedan svijet”, malo je tko ostao ravnodušan na anđeoski glas Ilme Karahmet. Nevjerojatna energija i glas koji je izašao iz te djevojčice ostavio je bez daha žiri i publiku. Pljesak i oduševljenje koje je ova samozatajna djevojčica dobila bio je znak da je glazba put kojim treba ići dalje.

Veliki trud i rad dao je rezultat pa danas, četiri godine kasnije, Ilma predstavlja novu pjesmu “Ne zovi me tugo”. Veliki talent ove mlade djevojke prepoznao je jedan od najboljih autora u BIH, Amil Lojo koji je napisao ovu pjesmu za nju.

Bajkoviti spot koji je sniman na vodopadu Kravice kod Mostara osmislili su zajedno s mladom ekipom Area 7 Entertainment.

Čim mi se gospodin Lojo javio, rado sam se odazvala pozivu za suradnju. Ponudio mi je nekoliko pjesama, ali smo na kraju zajedno izabrali pjesmu ,’Ne zovi me tugo”. Odmah sam je zavoljela i jako smo se trudili oko nje od samog početka i iskreno se nadam da će se i mojoj publici dopasti jer je pjesma predivna i energična. Uživala sam i na snimanju spota, cijela ekipa je bila izuzetno profesionalna. Svi smo dali sve od sebe da ovu bajkovitu priču prenesemo na ekran“, rekla je Ilma.

Samo riječi hvala za mladu Ilmu imao je i sam autor Amil koji je rekao da mu je bilo veliko zadovoljstvo raditi s ovakvim talentom:

Naravno da mi je bilo veliko zadovoljstvo raditi s Ilmom. Ona je zaista jako talentirana i ima prelijep glas. Pjesmu ‘Ne zovi me tugo’ sam radio baš namjenski za nju i prilagodio njezinim glasovnim mogućnostima. Mislim da smo s ovom pjesmom i pronašli neki glazbeni pravac u kojem bi njezina karijera trebala ići. Iskreno se nadam da će se publici svidjeti rezultat jer smo u ovaj projekt uložili jako mnogo rada i truda“, rekao je Amil Lojo./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte