Hrvatski Medijski Servis

Dino Ćemalović novi član zeničkog Čelika

Danas je FK Velež napustio 22-godišnji Dino Ćemalović, koji je odlučio raskinuti suradnju sa Rođenima.

Ćemalović je odlučio da zatraži raskid ugovora, a iz Veleža mu nusi željeli praviti probleme. Otkrio je za SportSport.ba zbog čega napušta Velež, te otkrio da je već pronašao svoj novi klub.

“Razgovarao sam sa šefom struke Ibrom Rahimićem i nezadovoljan minutažom, te nekim njegovim odlukama pitao sam da idem iz kluba. Dopustio mi je, a imao sam kontakte sa dva kluba Premijer lige i jednog Prve lige Federacije BiH. Na kraju sam odabrao Čelik, koji je jedan od najstarijih naših klubova i smatram da u Čeliku mogu napredovati i biti na radaru našim najboljim klubovima”, kazao je Ćemalović za SportSport.ba.

Također se odlučio zahvaliti Veležu, te poželjeti sreću u budućnosti.

“Zahvaljujem se Veležu i nadam se ću svojim igrama u Čeliku dokazati da čelnici tog kluba nisu pogriješili što su me angažirali. Za kraj bih volio poželjeti sreću svojim bivšim suigračima i da izbore plasman u Premijer ligu, jer znam koliko se trude na treninzima i da na taj način ispune želju predsjedniku Hasiću koji su tu jedini istinski trudi”, dodao je nogometaš koji je i ponikao u Veležu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte