Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Dan akademske knjige idući tjedan u Mostaru

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti u ponedjeljak, 23. listopada, u zgradi Vlade FBiH u Mostaru, u 11 sati, organizira Dan akademske knjige.

Planirano je da izdavačku djelatnost Ministarstva predstave federalna ministrica obrazovanja i znanosti Elvira Dilberović i prof.dr. Dijana Hadžizukić.

Na temu ‘Knjižničarska djelatnosti u BiH” i “Akademska knjiga i izdavaštvo u BiH” govorit će direktor NUB-a BiH Ismet Ovčina i direktor IKD “University press” d.o.o. Sarajevo Dragan Marković, priopćilo je Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti.

Također, tom će prilikom, a u povodu Mjeseca knjige, Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti dodijeliti šest novčanih nagrada studentima-korisnicima usluga javnih univerzitetskih biblioteka/Sveučilišne knjižnice (1 po biblioteci/knjižnici), koji su u proteklih devet mjeseci najviše koristili knjižni fond i druge usluge ovih ustanova./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte