Hrvatski Medijski Servis

Dalić uoči dočeka u Livnu pozvao na ponos i zajedništvo, dolaze Hrvati iz cijele Herceg Bosne

Dragi moji, sljedećeg utorka pošaljimo u svijet poruku ljubavi, mira, zajedništva i hrvatskog ponosa. Učinimo svojim ponašanjem i zajedništvom Hrvate diljem svijeta ponosnima. Zajedno smo najjači, zajedno možemo sve. Želio bih da se sljedećeg utorka ujedinimo kao nikada, da se ujedinimo u ljubavi i zajedništvu”, tim riječima obratio se Zlatko Dalić svojim Livnjacima uoči spektakla u utorak na gradskom stadionu Zgona s početkom u 19.00 sati.

Na dočeku će nastupiti trojica kumova Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Miroslav Škoro. Uz njih će se za odličnu zabavu pobrinuti još dvije zvijezde, Jole i Nina Badrić, a najavljene su i brojne druge glazbene poslastice, piše Večernji list.

Tijekom sutrašnjeg dana u Livnu se očekuju deseci tisuća ljudi. Atmosfera u BiH je takva da su mnogi Hrvati iz raznih dijelova, najavili dolazak u Livno.

“Pokažimo svijetu koliko srce ima naše malo Livno i koliku energiju možemo poslati u svijet. Želim svima dobru i dostojanstvenu zabavu, kakvu ovaj kraj zna napraviti.

Nemojmo dopustiti da blate naš ugled i dostojanstvo, pokažimo svima kako smo veliki u slavlju i u svemu”, istaknuo je ponosni Livnjak kojeg će njegov grad pozdraviti u utorak./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte