Hrvatski Medijski Servis

Dalić se zahvalio Pogbi nakon što mu se Francuz – naklonio

Dva velikana, dvije legende, dva majstora, ma ne postoje riječi kojima možemo opisati Paula Pogbu i Zlatka Dalića koji su poslije finalne utakmice pokazali cijelome svijetu kako se sportaši trebaju ponašati. Nogomet je igra koja ujedinjuje cijeli svijet. Nije bitno koje ste boje kože, koje ste nacionalnosti niti kojeg ste spola, jedino što je bitno u nogometu je uzajamno poštovanje, piše Večernji list.

A uzajamnog poštovanja u finalu Svjetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske je itekako bilo. O tome svjedoči i situacija nastala nakon posljednjeg sučevog zvižduka kada se veliki Pogba naklonio još većem Daliću.

Naime, dok je dio francuskih igrača slavio naslov prvaka, dio njih je ipak otišao prema igračima i stručnom stožeru Hrvatske kako bi im čestitali, a tu se posebno istaknuo Paul Pogba.

On je došao do hrvatskog izbornika, pružio mu ruku te mu se naklonio, a taj potez od svih je prihvaćen s velikim oduševljenjem.

Nije ni hrvatski izbornik ostao dužan sjajnom Pogbi te je on sliku te scene objavio na svom Instagram profilu uz opis: ‘Sjajan igrač, ali prije svega veliki gospodin! Paul Pogba!’/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte