Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Čović obećao pomoć u izgradnji samostana u Tolisi

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, uz stranačko izaslanstvo, posjetio je danas župu Uznesenja Blažene Djevice Marije i franjevački samostan Tolisa, te je o stanju u župi i samostanu, razgovarao s gvardijanom fra Mariom Jurićem, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Na sastanku je osim stanja u župi, razgovarano i o projektu obnove samostana. Trenutno se izvode radovi na fasadi i krovnoj konstrukciji na novom samostanu, a projekt su podržali Vlada Županije Posavske, Vlada Federacije BiH i Vlada RH, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Pomoć ovom projektu prije godinu dana obećalo je izaslanstvo HDZ-a BiH koje je predvodio predsjednik Čović sa dužnosnicima HDZ-a BiH, a današnjim obilaskom, izaslanstvo se uvjerilo u intenzitet i napredak radova na gradilištu.

Uz Čovića, posjetu su nazočili dužnosnici HDZ-a BiH s prostora Posavske županije, predsjednik  Vlade ŽP Marijan Klaić, načelnik općine Orašje Stanko Vincetić i predsjednik Županijskog odbora ŽP HDZ BiH Đuro Topić. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte