Hrvatski Medijski Servis

ČOVIĆ I KRIŠTO POSJETILI LIVNO, TOMISLAVGRAD I KUPRES: Više razine vlasti podržat će projekte koje predlože općine

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamenta BiH Borjana Krišto i predsjednik ŽO HDZ-a BiH HBŽ i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi HBŽ-a Ivica Brešić, posjetili su danas Tomislavgrad, Kupres i Livno, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Čović, Krišto i Brešić su se u Tomislavgradu, sastali s predsjednikom općinskog odbora HDZ-a Stipanom Šarcem, članovima općinskog odbora te stranačkim dužnosnicima. Na sastanku je analiziran rad i aktivnosti općinskog odbora, te je razgovarano o stanju na području općine s osvrtom na Lokalne izbore.

Načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin upoznao je nazočne o stanju i aktualnoj situaciji u Općini Tomislavgrad, naglasak je bio na projektima važnim za ovu lokalnu sredinu. Načelnik je izložio planove i ideje koje se nastoje realizirati u ovom mandatu.

Nakon Tomislavgrada, HDZ-ovo stranačko izaslanstvo posjetilo je Kupres, te održalo sastanak s predsjednikom OO HDZ BiH Kupres Ivanom Ivićem i članovima općinskog odbora. Na sastanku je razgovarano o trenutnom stanju u općinskom odboru, općini, kao i svim projektima koji se vežu uz ovu općinu.

U prostorijama HDZ-a BiH u Livnu, visoko izaslanstvo HDZ-a BiH dočekao je predsjednik OO Livno, Darinko Mihaljević, koji je predstavio dosadašnji rad općinske organizacije i planove za buduće razdoblje.

Čović se na svim sastancima zahvalio na uspiješnim rezultatima na proteklim lokalnim izborima te im dao ohrabrenje i motivaciju za daljnje poslovne planove.

Također je kazano kako ove općine, sa svih razina vlasti, kako županijske, tako i federalne i razine BiH ne smiju ostati u sjeni. Obećano je da će veće razine vrlo jasno stati iza projekata, koje predlažu općine i to će se aktivno pokazati u narednoj godini.

Svi projekti, bilo da su oni infrastrukturni, kulturni, sportski ili bilo koji drugi, koji su napravljeni trebaju se što prije dostaviti u resorna ministarstva da bi se što prije mogli uvrstiti u proračune i krenuti u realizaciju istih, zaključak je sastanaka u ovim općinama./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte