Hrvatski Medijski Servis

CLINTON: Trump je nezreo za predsjednika SAD, TRUMP: Ona je prevarantica, koja je izgubila pravac

Bivša državna tajnica SAD-a i poražena predsjednička kandidatkinja na posljednjim izborima Hillary Clinton oštro je kritizirala američkog predsjednika Donalda Trumpa, na što je on hitro odgovorio istom mjerom.

Clinton je objavila knjigu “What Happened“ u kojoj pojašnjava što se događalo tijekom žustre predizborne kampanje koju vodila protiv Trumpa, a tim povodom je gostovala na CNN-u i nastavila oštrim rječnikom kritizirati oponenta.

“Trump i njegova administracija predstavljaju otvorenu i rastuću prijetnju za demokraciju“, kazala je Clinton i dodala da Trump nije dorastao i kvalificiran za funkciju predsjednika SAD-a.

Clinton je također kazala da je tadašnji direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) James Comey pomogao Trumpu da pobijedi na prošlogodišnjim predsjedničkim izborima, a navode ruskoj umiješanosti u te izbore je nazvala skandalom većim od poznatog Watergatea.

Američki predsjednik Trump je brzo odgovorio posredstvom Twittera i poručio da je Clinton prevarantica koja je izgubila pravac i koja za izborni poraz krivi sve redom, ali nikada ne priznaje svoju krivicu./AA/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte