Hrvatski Medijski Servis

ČITLUK: U Rudarskoj ulici otuđen Golf IV.

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 8 prijava (na području Mostara 5, na području Čitluka 2 i na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja; na području Neuma 1, na području Čitluka 1 i na području Mostara 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda, sve na području Mostara. U ovim prometnim nezgodama dvije su osobe zadobile ozlijede neutvrđenog stupnja, a tri osobe lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvajio:

16.04.2018. godine u PS Čitluk je prijavio M.V. da mu je tijekom noći iz ul. Rudarska otuđeno vozilo marke Golf IV. Upoznati Odjel krim. policije i sve policijske patrole na terenu.

16.04.2018. godine, oko 22,10 sati, dogodila se prometne nezgoda u mjestu Vrapčići u kojoj su sudjelovali M.Ć. (1995) s vozilom VW Polo i R.B. (1973) s vozilom marke Citroen. Ozlijede neutvrđenog stupnja zadobila su oba vozača, dok je suvozač iz vozila Polo A.Š. zadobio lake tjelesne ozlijede. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte