Hrvatski Medijski Servis

Čilič otkazao nastup u Acapulcu

Iako je trebao biti drugi nositelj ATP turnira iz serije 500 u Acapulcu, Marin Čilić otkazao je nastup u meksičkom ljetovalištu. Što je razlog, zasad je nepoznato, no budući da je rano ispao u Rio de Janeiru, teško može biti neki drugi osim ozljede.

Ostaje za nadati se da ona nije ozbiljnije prirode te da je ovo samo mjera predostrožnosti uoči Indian Wellsa prije kojeg je Čilić pokušao promijeniti raspored u veljači, no to se pokazalo kao lošom odlukom. Osim što je otkazao Buenos Aires prošlog tjedna, naš prvi tenisač odigrao je, eto, samo dva meča na zemlji, a sljedeći bi ga tjedan opet čekala tranzicija na tvrdu podlogu u Acapulcu.

Jak turnir u Rotterdamu, primjerice, mogao je iskoristiti da je ostao u Europi, a ovako će još i Acapulco i Dubai koji se igraju usporedno. No najvažnije je da Čilić bude spreman za početak ožujka i prvi Masters 1000 turnir sezone./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte