Hrvatski Medijski Servis

ČERVAR NAKON UVJERLJIVE POBJEDE PROTIV SRBIJE: ‘Čestitke, ali bilo je nedostataka. Duvnjak? Zabrinut sam’

Foto: Index

Lino Červar odmah je nakon susreta komentirao ozljedu Duvnjaka, koja je praktički zasjenila veliku pobjedu. Na kraju je Duvnjak šepajući napustio teren.

“Stradao mu je list. Otišla su mu mišična vlakna. Šteta. Zabrinut sam. Vidjet ćemo stupanj povrede. Mora se vidjeti još dijagnoza, zabrinut sam dosta. Čestitam dečkima, koncentrirano smo igrali, ali ima još nedostataka. Pobjeda je uvijek draga, ali to je samo prva stepenica”, priznao je Červar.

“Poteškoće jačaju karakter, neka nam bude još veći motiv. Ponosan sam na njih od prvog dana, ali moram ih vratiti u stvarnost”, kazao je Červar.

Obrana? “Vidjeli ste dok smo igrali to je jako dobro djelovalo, bili smo brzi i atraktivno igrali, pohvale dečkima, sve je išlo dobro, ali to je samo jedna pobjeda”, veli izbornik.

“Momčad je izbacivala pojedince, igrali smo kao tim, zahvaljujem publici koja je došla iz svih krajeva, zahvaljujem svima koji poštuju našu reprezentaciju i koji uvijek znaju gdje treba doći”, kaže Červar.

“Island je pobijedio Švedsku, pokazali su kvalitetu, da su uporni i idu do kraja. Moramo se malo osvježiti, i razmisliti. Sutra je trening”, završio je Červar./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte