Hrvatski Medijski Servis

Čavara potpisao Ukaz o proglašenju tri zakona usvojena u Parlamentu FBiH

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Zakona o mirovinskom i invalidskom osiguranju koji će 21. veljače 2018. godine biti objavljen u Službenim novinama Federacije BiH.

Zakon o mirovinskom i invalidskom osiguranju stupa na snagu 1. ožujka 2018. godine, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

Predsjednik Federacije BiH potpisao je i Ukaz o proglašenju Zakona o dopunama Zakona o policijskim službenicima Federacije BiH, koji će biti objavljen 21. veljače 2018. godine u Službenim novinama Federacije BiH, a na snagu će stupiti 1. ožujka 2018. godine.

Čavara također je potpisao i Ukaz o proglašenju Zakona o izmjeni Zakona o utvrđivanju i ostvarivanju tražbina građana u postupku privatizacije koji će stupiti na snagu sljedećeg dana od dana objavljivanja u Službenim novinama Federacije BiH, navodi se u priopćenju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte