Hrvatski Medijski Servis

Čapljinci uštedjeli do 60 posto razmjenom i prodajom školskih udžbenika

U dvorištu Osnovne škole ”Vladimir Pavlović” u Čapljini održana je razmjena, prodaja i kupovina udžbenika.

Akcija se održala na inicijativu Vijeća roditelja Osnovne škole ‘Vladimir Pavlović” uz podršku djelatnika i učenika škole.

Roditelji ističu kako je ova akcija hvale vrijedna, te da razmjenom i kupovinom uštede čak do 60% kućnog proračuna.

”Akcija razmjene, prodaje i kupovine udžbenika je zaista odlična i drago mi je da se nešto ovakvo uopće pojavilo u Čapljini. Imam dvoje djece, jedini zaposleni u obitelji je muž, tako da ovo odlično dođe. Prošle školske godine djetetu sam kupila novu knjigu koja se nakon pet otvaranja već počela kidati, a da ne govorim o tome da pojedine kupljenje knjige nikad nisu koristili”, izjavila je Lena Grgić.

Za komplet novih knjiga potrebno je izdvojiti 300 KM, a knjige su nekvalitetne i loše su uvezane. Zar je potrebno svake godine kupovati nove udžbenike istog sadržaja s izmjenom naslovnice?

Samo su neka od pitanja koja su roditelji htjeli postaviti Upravi ove škole, kao i Vijeću roditelja koji se nisu pojavili na događaju, prenosi, Čapljinski portal./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte