Hrvatski Medijski Servis

ČAPLJINA: Završena borba s požarima, kuće spašene

Žestoka borba s požarima na području Čapljine u kojoj su sudjelovali vatrogasci, mještani i Oružane snage BiH konačno je završena.

Iako izgleda dramatično na području Dretelja, gdje su obiteljske kuće okružene vatrenim plamenom zapovjednik Vatrogasne postojbe Čapljina, Mate Jurković, tvrdi da je vatrena stihija pod kontrolom, javlja Anadolu Agency (AA).

“Svi požari na području Čapljine uspješno su ugašeni, a u Dretelju palimo kontra-vatre i držimo požar pod kontrolom“, kazao je Jurković.

On tvrdi da naseljeno područje nije u opasnosti i ističe kako se prema trenutnom stanju s požarom na ovome području mogu izboriti vatrogasci, vojnici i mještani djelovanjem sa zemlje, te da nema potrebe za angažmanom vojnog helikoptera.

“Helikopter Oružanih snaga BiH spreman čeka u vojarni ukoliko se pojavi potreba za njegovim angažmanom, a vatrogasci i mještani naselja Dretelj ostat će u pripravnosti“, kazao je Jurković./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte