Hrvatski Medijski Servis

ČAPLJINA: Održan Info dan u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju”

Info dan o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina” održao se danas u Čapljini, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Tom prilikom svi zainteresirani imali su priliku upoznati se s detaljima obuka, načinu prijave, kriteriju odabira polaznika, te programom obuka.

Kao što smo i ranije govorili Projekt “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina” provodi Asocijacija za regionalni razvoj REDAH (kao vodeći partner) u suradnji s partnerima: Službom za zapošljavanje HNŽ, Općinom Čapljina, Srednjom školom Čapljina, Bizz Solutions d.o.o. Čapljina, Turističkim klasterom Hercegovina i Turističkom zajednicom HNŽ.

Projekt se realizira u okviru projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini „koji financira Europska unija a provodi Međunarodna organizacija rada.

Osnovni cilj projekta je doprinos smanjenju nezaposlenosti, razvoju ljudskih resursa i poboljšanju tržišta rada na području Općine Čapljina i regije Hercegovina kroz prekvalifikacije i obuke u sektoru turizma.

Nazočnima su se obratili članovi projektnog tima:
Ivan Beno – Bizz Solutions, Vedrana Šunjić – Služba za zapošljavanje HNŽ-HNK i Stjepan Primorac- Turistički klaster Hercegovina.

Nakon prezentacije uslijedili su konstruktivni razgovori gdje su svi zainteresirani mogli dobiti kvalitetne i konkretne informacije o načinu prijave. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte