Hrvatski Medijski Servis

BUGOJNO: Bogat program božićnog sajma

Foto: Drukciji.ba

Peti po redu “Bugojanski božićni sajam” čije je svečano otvaranje predviđeno 21. prosinca u toj općini, uz bogat kulturno-zabavni program, okupit će preko dvadeset izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine koji su pripremili brojne zanimljivosti za sve posjetitelje, prenosi Drukciji.ba. 

Ogranak Matice hrvatske Bugojno aktivno i vrijedno radi na organizaciji sajma te najavljuje još bogatiji i sadržajniji program od prethodnih. Pored kuhanog vina, čaja, palačinki i raznih zimskih slastica, posjetitelji će moći prijateljima i obitelji kupiti unikatne, originalne i vrijedne poklone, te se pri tome dobro zabaviti uz klapsku i folklornu pjesmu, jazz koncert, ples, ali i poznate domaće i strane rock hitove.

Posebno iznenađenje za najmlađe bit će Djed Mraz s kojim će se moći družiti i fotografirati. Trodnevni program nudit će za svakog ponešto, stoga organizatori pozivaju sve ljude dobre volje na dobru zabavu i veselo druženje. Inače, na svečanom otvaranju sajma nastupit će tamburaši “Zlatne žice”, folklorni sastav HKD Napredak te pjevačka skupina “Kandija”, nakon čega će uslijediti jazz koncert Alberta B. Savića i benda “The Invisibles” iz Banja Luke. Sajam će zatvoriti Gradsko kazalište Vitez s nagrađivanom predstavom “Šmizle”. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte