Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Buffon Donnarummi: Ne znam što osjeća prema Milanu, ali Juve nikad nije pogreška

Čak i uz više problema s ozljedama nego inače i s manje utakmica u nogama, Gigi Buffon i dalje je igrač čija se riječ u Juventusu najviše sluša.

“Dobro znam kako stvari stoje i radije uzmaknem, ne želim biti problem i nikad neću, a za one koje najviše volim, Juventus i Italiju, uvijek ću biti tu, u bilo kojoj ulozi”, rekao je za Gazzettu dello Sport.

“Juventusov mi je sustav promijenio život, način na koji radim i ostvarujem ciljeve. Premda je obitelj trpjela, ne bi svi mogli to izdržati, rizik da 2500 dana za redom ustaješ s pritiskom da moraš pobijediti.”

A njegov nasljednik u reprezentaciji Gigio Donnarumma proživljava teške trenutke u Milanu. Nagađa se da bi mogao doći u Juve.

“Donnarummi mogu jedino poručiti da Juve nikad nije pogrešan potez. Ne mogu ga savjetovati jer ne proživljavam njegov život, ne znam njegovu emotivnu povezanost s Milanom, važno je ono što osjećaš.”

A potom se osvrnuo na transfer Bonuccija iz Juvea u Milan:

“Volim Lea kao brata, kao i on mene. On ima zdrave poglede, a Juventus je bio savršen za njega. Bilo mi je žao što je otišao jer to mi se činilo kao izbor impulzivna i ponosna čovjeka. Poštujem ga, ali žao mi je što je otišao.”/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte